Voorstellen

Mijn naam is Anna Pemen-Verkooijen, ik ben geboren in 1983. Vanaf mijn geboorte woon ik in Rijsbergen, gemeente Zundert.
Samen met mijn man heb ik een zoontje (2010) en een dochtertje (2011). 

Ik heb altijd al met veel plezier en voldoening gewerkt met bijzondere kinderen en jongeren. Toen mijn werkgever in juni 2013 stopte was voor mij de keuze dan ook snel gemaakt om door te gaan als zelfstandige. Onder de naam ‘Up2You – Totaalbegeleiding’ kom ik op afgesproken tijden thuis bij de cliënten.
Afhankelijk van de behoeften pakken we samen dingen aan. We zitten weinig op de bank, maar doen veel praktische dingen samen.
Ik ben trots op de jongeren die zich open durven te stellen voor mij en op alles wat ze bereiken in hun leven. Ik wijs ze de weg, moedig ze aan en vang ze op… maar ze komen er dan toch echt op eigen kracht. In hun eigen tempo en op hun eigen manier.

Daarnaast werk ik ook als gezinscoach binnen Stichting VraagKracht. Voor 'crisishulp aan huis' of een kortdurende coaching periode: oplossingsgericht en/of met de methodiek van 'Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet'.
Binnen VraagKracht zijn allemaal ZZP'ers aangesloten om elkaar te inspireren en steeds te blijven professionaliseren. Ieder lid met zijn eigen ervaring en expertise.
Ik richt me voornamelijk op gezinnen waar meerdere problemen op diverse fronten spelen (multiproblem) en sprake is van een of meerdere gezinsleden met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. 

Ik heb een contract met de gemeentes in West Brabant West en West Brabant Oost. Hieronder vallen:
Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Roosendaal, Steenbergen, Woensdrecht, Zundert
Aalburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem
Voorstellen
Background - Up2You - Totaalbegeleiding